torsjö live vers2

Luktutredning kring reningsverket stinker

Luktutredning kring reningsverket stinker

INSÄNDARE. Vad är det egentligen som stinker mest? Just detta kan man fråga sig som enskild kommunmedborgare vad gäller luktutredningen kring reningsverket.

Är det måhända så att de ansvariga i kommunstyrelsen hoppas på att orken ska tryta för Jan Tillgren och Linus Jeppson?

På så sätt kanske de slipper betala ut ett enda korvöre i inlösen vilket kunde gå till andra viktigare saker, varför då inte till det extremt viktiga badhuset som till varje pris inte kunde vänta längre? Ett mycket märkligt 25-årsjubileum, på min ära.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Men tillbaka till renings(?)verket: Att ”svälta” ut två mänskor på detta vis är helt obegripligt, Jan Tillgren som är runt de åttio, är det så man behandlar äldre på ett respektfullt sätt och skänker värde till ålderdomen här i kommunen, och lika ruttet beteende gentemot Linus Jeppson?

Och även SD borde ta sig själva i kragen, både vad gäller detta och badhusfrågan: Många som röstat på er för en nystart i kommunen har troligen även röstat på SD nationellt, ngt för er att tänka på inför nästa val, kanske?

Hursom, kommunens strategi kring luktutedningen känns lika unken som Finjasjön i sig.

Magnus Nilsson

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se