torsjö live vers2

Det finns bara några få partier kvar att rösta på i Hässleholm

Det finns bara några få partier kvar att rösta på i Hässleholm

INSÄNDARE. Äntligen vaknade styret med S och M i spetsen till liv i insändarflödet. Var det de många skjutningarna, bombningarna, bilbränder eller kanske den dåliga arbetsmiljön inom omsorgen som de ville uttala sig om? Nej, givetvis inte, när det gäller svåra frågor har vårt styre i gammal socialdemokratisk anda kommit fram till att man inte ska uttala sig utan skicka fram våra tjänstemän till fronten. Inte heller handlar insändaren om varför man vägrar sänka partistöden till partierna i dessa ekonomiskt tuffa tider eller kanske ge ett svar till Sösdalaborna om huruvida man tänker hålla sitt löfte om att renovera Sösdala simhall eller inte.

Nej, det man nu ville klargöra för kommuninvånarna handlar om Hässleholmsgården och slingorna som Sverigedemokraterna vill stoppa utbyggnad och förstörelse av. Socialdemokraterna och deras nya röda kompisar Moderaterna försvarar sig genom att det faktiskt bara är LITE av motionsslingorna på Hässleholmsgården som man vill bebygga. Och att det faktiskt BARA ska byggas hus längs med en del av slingorna. Sverigedemokraterna tar tillfället i akt för att berätta för er kommuninvånare att vi inte vill varken bebygga LITE av dessa slingor eller sätta hus längs med dessa. Alla som använder dessa slingor förstår att atmosfären för rekreation på Hässleholmsgården skapas av den speciella naturen och att vi har detta så nära våra centrala delar av kommunen är unikt. Hela upplevelsen kommer förstöras av att man helt plötsligt dyker upp i ett villaområde när man vill ta sig bort från den stressiga vardagen och motionera på Hässleholmsgården.

Vi i SD kommer fortsatt kämpa hårt för att stå emot utbyggnaden och förstörelsen av Hässleholmsgården, speciellt nu när M och S klargjort i sin insändare att de inte kommer göra det. Frågan är också, hur lång tid tar det innan man skall bebygga ”lite till” av Hässleholmsgårdens område? Vidare försöker man utmåla SD som konfliktskapande, och att våra kommuninvånare skulle vara smarta nog att förstå detta. Då kan jag glädja er med att kommuninvånarna faktiskt redan förstår vems politik det är som skapat konflikter i samhället. Vems politik det är som förstört vårt fina Sverige, vårt Hässleholm och faktiskt gjort vårt land och vår stad till helt oigenkännlig. Vems politik det är som gjort att Sverige nu är ledande i världen när det gäller våld och skjutningar. Vems politik det är som gjort att vi inte längre vågar gå ut om kvällarna eller knappt ens om dagarna. Hässleholms invånare vet detta, och det är därför Sverigedemokraterna fick 30 procent av rösterna i förra valet och mer blir det om den totala nonchalansen fortsätter. Tack och lov är Moderaterna i regeringen fortsatt blåa och på rätt väg, men i Hässleholm finns det bara få partier kvar som ser verkligheten. Vi i SD ger aldrig upp och kommer fortsätta jobba för kommuninvånarnas bästa.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Hanna Nilsson (SD)
Ulf Berggren (SD)
Patrik Jönsson (SD)
Sven Lundh (SD)

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se