logga-ligg-tjock

Givetvis måste kommunen ta ansvaret för Vanneberga

Givetvis måste kommunen ta ansvaret för Vanneberga

INSÄNDARE. Sverigedemokraterna har varit medvetna om situationen i Vanneberga och dess sönderkörda bro under ett bra tag nu. Tyvärr hann vi inte lösa problemet innan det nya styret tog över. Men för oss är det en självklarhet att en sådan här fråga är en kommunal angelägenhet som vi givetvis måste lösa. Vi förstår inte att det ens finns på kartan att byborna skulle behöva stå för detta. Det är rent ut sagt befängt! Sverigedemokraterna hade som enda parti med kostnaden för Vanneberga i vår budget. Med det sagt hoppas vi att övriga partier vaknar upp och inser hur dumt det är att byborna ens sitter i denna situation. Givetvis ska kommunen tillsammans med Trafikverket bekosta bron i Vanneberga.

Ulf Berggren (SD)
Hanna Nilsson (SD)

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se