Gruppen-3a-328x120

Hopp om lite medmänsklighet i juletid?

Hopp om lite medmänsklighet i juletid?

INSÄNDARE. Norra Skåne rapporterade i tisdags om att Emin på Casablanca nu hade ändrat sig om att öppna upp sin restaurang för behövande under julhelgen. Responsen från medmänniskor i Hässleholm med omnejd hade lett till att han omvärderade sitt beslut trots den initiala besvikelsen som gjorde att han inte ville fortsätta med sin årliga julmiddag. Jag blev mycket glad att läsa detta och hoppas att fler med mig kände samma sak; att det är skönt att det finns människor som tänker på andra i dessa något dystra tider. Viktigt att tänka på att de svåra ekonomiska tiderna drabbar alla i olika grad och då även Emin som står för maten ur egen kassa. Jag skulle önska att vi kunde se samma intresse att bidra och stötta med en slant till matkostnader som kommunens invånare samt företagare visade när Vittsjö GIK akut behövde samla in en miljon kronor för några veckor sedan. En insamling via Swish direkt till Emin är startad om intresse och möjlighet finns att bidra till någon annans glädje. Emins nummer är 073-060 02 15. Märk julmat!

Med förhoppning om god uppslutning
Saskia Titman

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se