torsjö live

”Vad var det vi sa?”

”Vad var det vi sa?”

INSÄNDARE. Vi som är lite äldre och idag öppnar tidningen tänker tillbaka att för 30 år sedan var rubriker som bilbränder, mord, förnedringsrån, våldtäkter och hedersvåld förknippat med samhällen långt, långt ifrån vårt då ”trygga” Sverige.

Under dom senaste 30 åren har det med en kirurgisk precision förts en politik som helt blundat och medvetet misslyckats med att möta de hot som vi idag ser i vårt samhälle.

Vi Sverigedemokrater har konsekvent varnat för denna utveckling. Övriga partier har med en naiv självgodhet på alla sätt och vis förringat det vi nu ser.

När nu verkligheten hunnit ikapp så ser man till exempel Socialdemokraterna prata om ”blame-game” som någon form av destruktiv försvarstaktik allt för att flytta fokus från sitt eget misslyckande. Detta är ju något som ett maktfullkomligt parti är experter på. Nu har allt fler vaknat upp till den verklighet som vi har idag.

Tyvärr kommer detta mörkläggande av sanningar att ta väldigt lång tid att åtgärda. Om vi Sverigedemokrater hade fått gehör för vår politik så hade dessa astronomiska kostnader för migration och rättsväsende istället kunnat användas till vård, skola och omsorg.

Harriette Holmberg SD
Ulf Berggren SD
Torgny Holmberg SD

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se