Gruppen-3a-328x120

Fullt normalt väder

Fullt normalt väder

INSÄNDARE. Jag hör på radion om det extrema vädret, folk måste ha blivit helt galna; är väl inget konstigt med vädret? Fullständigt normalt för de norra delarna av landet, extremt hade varit om temperaturen legat runt 20+ !

Minns vintern 62-63 när Öresund hade halvmetertjock is, inte ropade folk om ”jordens undergång” och inga miljöpartister limmade fast sej på gatorna.

”Klimatförändringen” har tenderat att bli någon sorts masshysteri. Ungdomar mår psykiskt dåligt av dessa undergångspåståenden, ser inget skäl för att utbilda sej, när allting ska ta slut, som vanligt ”om tio år”.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Vad som aldrig kommer upp till diskussion är den skenande befolkningsökningen, DEN, om något,hotar vårt klot, snart finns bara ståplatser kvar. Och var ska maten odlas när städerna ständigt växer i storlek?

Kanske något att tänka på nästa gång ni tar fram burken med lim!

Anita Johannesson

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se