torsjö live vers2

Våryra med Frilagt

Våryra med Frilagt

Frilagt har ett litet bord bland marknadsstånden på Stortorget i Hässleholm under lördagens våryra. Kom och träffa oss, tipsa om nyheter eller prata om journalistik och demokrati!

Bilden visar folkvimmel på Stortorget.
Det är dags för våryra och föreningsdag i Hässleholm. Bild från en tidigare långlördag.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Vårvädret har inte varit det bästa de senaste dagarna, men nu är det i vilket fall dags för våryra och föreningsdag, som Hesslecity kallar lördagens aktiviteter på stan. Här händer det saker hela dagen: knallar med lokala produkter, livemusik, auktion, föreningar som presenterar sig, barntivoli och mycket annat.

Föreningarna är på plats och de flesta aktiviteter pågår klockan 10-15. På scenen på Stortorget startar IFK Hässleholms auktion klockan 12, Sparbanken Skånes idrottssledarstipendium delas ut klockan 13.10 och klockan 14 spelar Kulturskolans orkester tillsammans med folkrockbandet Hoven Droven från Värmland.

Berit Önell

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se