torsjö live vers2

Du kan rösta om vad EU ska göra och inte göra

Du kan rösta om vad EU ska göra och inte göra

INSÄNDARE. Nu är det mindre än en månad kvar till dess att förtidsröstningen inför EU-valet är igång. I senaste valet röstade 55 procent. Vi får hoppas att fler väljer att rösta denna gång för att markera hur EU skall ägna sig åt huvudfrågor som fred, brottsbekämpning, klimat och miljö. Här finns mycket att besluta om istället för att klåfingrigt lägga sig i skogsskötsel, jaktfrågor, storleken på odlade grönsaker, svenskt snus osv. Du kan genom din röst markera vad EU skall göra och inte göra.

Lars-Ivar Ericson (C)

ANNONS

Annons om Kristinelunds trädgård

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se