torsjö live vers2

Rocklegendarer intar scenen på Torsjö live 

Rocklegendarer intar scenen på Torsjö live 

Torsjö live firar i år tio-årsjubileum.Med anledning av det så utökas årets festival från vanligtvis två dagar till tre.Electric Boys är nu klara för torsdagskvällen.

Torsdagen 27 juni blir det en jubileumskonsert, då svenska rockbandet Europe är det stora dragplåstret. Sedan tidigare är Jay Smith, känd från bland annat tittarsuccén Idol klar som förband till Europe. 

Nu kan arrangörerna presentera en tredje och sista akt till torsdagens begivenheter. Det blir Electric Boys som utöver nämnde Smith kommer att värma upp festivalens besökare innan Europe äntrar scenen.

ANNONS

Annons om Kristinelunds trädgård
Bilden visar Electric Boys.
Nu är det klart att Electric Boys blir det andra förbandet till Europe när Torsjö Live inleder sitt tioårsjubileum på torsdagskvällen den 27 juni.

”Electric Boys beskrivs som en av landets bästa liveakter och skrev in sig i rockhistorien för över 30 år sedan med kritikerrosade debutalbumet ’Funk-O-Metal Carpet Ride’ med Billboardplacering och MTV-rotation”, kommenterar Torsjö lives arrangörer i ett pressmeddelande.

Och konstaterar nöjt:

”Sedan dess har bandet turnerat världen över och delat scener med i stort sett alla rockgiganter som finns att nämna”

Torsjö Live går av stapeln 27:e – 29:e juni. Sedan tidigare är välkända artister som till exempel Miss Li, Måns Zelmerlöw, Linnea Henriksson och Sabina Ddumba klara för festivalen.

Fyra liveakter återstår att presenteras innan line-upen är fullständig.

Daniel Hansson

Läs mer om festivalen här!

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se