Gruppen-3a-328x120

Torsjö live presenterar Avantgardet

Torsjö live presenterar Avantgardet

Småländska Avantgardet är klara för en spelning på Torsjö live. Det indieinspirerade bandet kommer ställa sig på scenen den 28 juli.

Med sångaren Rasmus Arvidsson i spetsen har Avantgardet blivit lika självklara på de stora festivalscenerna som i de svettiga och trånga källarlokalerna. Nu är vi redo att välkomna dem till Torsjöscenen fredagen den 28:e juni, skriver festivalarrangörerna i ett pressmeddelande.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

2015  återförenades Rasmus  Arvidsson, sångare i bandet,  med  gitarristen Patrik Åberg. De två barndomskompisarna  lade grunden för det som idag  utgör Avantgardet. 2016 kom deras debutalbum  ”För många dyra skor  och döda ögon”.  Efter det har duon släppt ytterligare  nio album  och blivit grammisnominerade tre gånger. 

Nu skriver Rasmus Arvidsson Avantgardets musik och texter som är direkt hämtade från hans egen livshistoria. Dedikationen och kärleken till musiken är ett viktigt verktyg som har hjälpt honom bort från flera års drogmissbruk.

Nu kommer Arvidsson och vännen Patrik Åberg alltså att vara en av liveakterna under årets Torsjö Live.

Svenska rockbandet Europe, värmländska Sven Ingvars, barnartisten Grannen Måns, flerfaldigt grammisnominerade Myra Granberg och Miss Li är för att nämna några också klara för Torsjö Live 2024.

Daniel Hansson

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se