Gruppen-3a-328x120

Eloge för gräs som får växa till blomsteräng

Eloge för gräs som får växa till blomsteräng

INSÄNDARE. Stor eloge till Magasinera.com, som längs med Kristianstadsvägen i Hässleholm låter gräset växa och bli till äng, full med blommor. På så vis gynnar man bi, humlor och andra insekter. Vilka ju behövs mer än nånsin. Dessutom är det en fröjd för ögat.

Lär av detta, alla ni andra företag samt kommunen, som stubbklipper och raserar minsta lilla grässtrå, på redan torra och halvvissna gräsmattor. Gäller även många villaägare, som med sina stenlagda, och sterila tomter, verkligen tar död på alla levande organismer.

Mikael Andersson 

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se