Gruppen-3a-328x120

Kontakta din politiker om simhallen!

Kontakta din politiker om simhallen!

INSÄNDARE. På måndagskvällens välbesökta möte om simhallens framtid i Tyringe väckte jag frågan om inte de som kommitoch som sympatiserar med de partier som inte hade tid att närvara skulle kunna slå en signal till sin lokalpolitiker. Av egen erfarenhet som kommunpolitiker i 25 år så vet jag att det kan ha stor betydelse för att kloka besluta skall fattas. Det finns säkert många Tyringe- och Bjärnumsinvånare som undrar över hur tänker mitt parti när de förordar nedläggning. Skriv på folkomröstning men glöm inte att kontakta just din politiker!

Lars-Ivar Ericson (C)

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se