Gruppen-3a-328x120

Striden i Hässleholms miljönämnd

Striden i Hässleholms miljönämnd

Under en längre tid har det förts en hetsig debatt mellan miljönämnden (som genom miljöchefen Sven-Inge Svensson ”per delegation” uttalat sig för myndigheten) och företaget Bröderna Hall AB.

Miljönämndens nye ordförande Christer Jönsson (M) har nu offentligt lagt korten på bordet (se insändare i Frilagt 2017-08-12) varvid han ifrågasätter såväl agerandet från miljöchefen Sven-Inge Svensson som den tidigare ordföranden i miljönämnden, Agne Nilsson (C).

Låt mig vara tydlig och kortfattad. Med den information som jag hitintills har fått i ärendet så stödjer jag till fullo Christer Jönsson (M). Det är bra att det fortfarande finns politiska representanter som vågar ta strid för vad de anser vara det rätta.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Bröderna Hall har fått Länsstyrelsens tillstånd till att ta ut material ur en ny täckt vid Vankiva! Vad är problemet? För mig är det svårt att förstå varför miljöchefen Sven-Inge Svensson även i denna fråga sätter sig på tvären.

Ser med intresse fram mot att få ett tydligt svar från miljöchefen. Vad centerpartisten Agne Nilsson har för synpunkter är som jag ser det av mindre intresse då han under sin ordförandetid omotiverat bl. a. ifrågasatte andra partiers självständiga uppfattning och hållning i vissa frågor.

Björn Widmark

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se