You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Gunilla Matheny talar på anhörigdagen

Gunilla Matheny, som arbetat med anhörigfrågor i 23 år, föreläser när nationella anhörigdagen firas i Hässleholm imorgon, fredag. Sångerskan och skådespelerskan Elisabeth Assarsson – Marsch medverkar också.

Gunilla Matheny är distriktssköterska, författare, pedagog och konstterapeut. Hon utbildar personal, chefer, politiker, anhöriga med flera i anhörigstöd och anhörigsamverkan och har också skrivit boken Att utveckla anhörigstöd.

– På ett inspirerande och tänkvärt sätt delar Gunilla Matheny med sig av fakta och reflektioner kring anhörigsamverkan och om vägar till välmående i anhörigrollen, står det i inbjudan till arrangemanget.

Nationella anhörigdagen firas i församlingshuset klockan 13-16. På programmet står också utställare, lotterier och kaffe. Det är fritt inträde. Antalet platser är dock begränsat.

Arrangörer är Anhörigföreningen i Hässleholms kommun i samverkan med föreningar i anhörigrådet och Hässleholms kommun samt Anhörigas riksförbund.

Berit Önell

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com