torsjö live

Gunilla Matheny talar på anhörigdagen

Gunilla Matheny talar på anhörigdagen

Gunilla Matheny, som arbetat med anhörigfrågor i 23 år, föreläser när nationella anhörigdagen firas i Hässleholm imorgon, fredag. Sångerskan och skådespelerskan Elisabeth Assarsson – Marsch medverkar också.

Gunilla Matheny är distriktssköterska, författare, pedagog och konstterapeut. Hon utbildar personal, chefer, politiker, anhöriga med flera i anhörigstöd och anhörigsamverkan och har också skrivit boken Att utveckla anhörigstöd.

– På ett inspirerande och tänkvärt sätt delar Gunilla Matheny med sig av fakta och reflektioner kring anhörigsamverkan och om vägar till välmående i anhörigrollen, står det i inbjudan till arrangemanget.

Nationella anhörigdagen firas i församlingshuset klockan 13-16. På programmet står också utställare, lotterier och kaffe. Det är fritt inträde. Antalet platser är dock begränsat.

Arrangörer är Anhörigföreningen i Hässleholms kommun i samverkan med föreningar i anhörigrådet och Hässleholms kommun samt Anhörigas riksförbund.

Berit Önell

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se