Gruppen-3a-328x120

Konstig arbetsordning hos kommunen

Konstig arbetsordning hos kommunen

INSÄNDARE. Det är en extremt konstig arbetsordning som Hässleholms kommun arbetar efter. Man sätter ett datum där Hässleholmarna får lämna synpunkter på föreslagen översiktsplan. Vi hann knappt lämna in synpunkter på denna, förrän det damp ner en föreslagen detaljplansförändring för samma område,

Nog ska väl Översiktsplanen först godkännas, innan kommunen börjar med Detaljplaner för resp.områden. Visserligen har Madame Richter sagt att”hoppas inte för många överklagar, så vi kan bli klara innan valet”.

Detta är tydligen det enda som är viktigt…och då tas tydligen ingen hänsyn till varken arbetsordning eller att undersöka förutsättningarna för tilltänkta förändringar i resp område. Finns ingen i varken Byggnadsnämnd eller Stadsbyggnadskontor, som har en aning om de områden och dess värden som de avser att i många fall helt förstöra.

Cristel och Mikael Andersson, Pollenvägen

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se