torsjö live vers2

Lär av andra

Lär av andra

INSÄNDARE. Hässleholms kommun borde lära sig av Helsingborg. Där prioriterar man att bevara skogsområdena, trots att man bygger i staden! Innebär att skogsområdena vid Hässleholms infarter, t.ex Pollenvägens skogsområde måste bevaras!

Dessa områden måste bevaras, både för människors och djurs skull! Även de gamla isotoperna i området, tänker på de fina stengärdena i skogen vid Pollenvägen, måste bevaras, och så även bäcken med förgreningar. Det här med stengärden hittar kommunen på helt egna regler för att komma runt!
På vissa platser bevarar man dåliga stengärden helt utan anledning, medan man på andra väljer att rasera fina gamla isotoper! Vid Pollenvägen kommer det dessutom att kosta enorma summor för skattebetalarna för att kunna göra det sanka området byggbart överhuvudtaget! När ska kommunen dessutom fatta att ingen vill bo under en 48 meter hög mobilmast? Ta ert förnuft till fånga!
Mikael Andersson

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se