torsjö live vers2

Vart ska jag flytta?

Vart ska jag flytta?

INSÄNDARE. När signaturen KE angriper mina synpunkter på användande av burkini i simundervisningen, undrar jag om han förstått innebörden av vad jag skriver?

Jag förespråkar inte att vi ska inför nya religioner – vi har redan ett antal sådana i vårt land. Det råder dessutom religionsfrihet. Att använda sig av burkini vid simundervisningen innebär inte på något sätt att vi, etniska svenskar, behöver anpassa oss till andra religioners vanor. Att tillåta flickor lära sig simma i en heltäckande baddräkt är endast ren humanitet! KE skriver att nytillkomna skall rätta sig efter vårt lands seder och bruk i stort och smått, vilket är ren och skär rasism! ”Anpassa sig eller flytta” står det i rubriken. Jag undrar då, till vilket land skall jag flytta, som inte omfattas av konventionerna som råder i vårt land?

Nej bäste(a) KE, det enda som nysvenskar och etniska svenskar måste anpassa sig till, är den lagstiftning som råder i vårt land. Ingen ska behöva släpa in ”skogen” till jul och äta skinka, ej heller sjunga ”små grodorna” vid midsommar, eller andra ”lustigheter” som vi håller på med. Vad klädsel beträffar, är det också högst frivilligt, än så länge är väl bäst att tillägga.

Jag har blivit anklagad för att vara rasist, men jag undrar om inte KE och för all del redaktören för Norra Skåne ligger närmare till för det epitetet.

Lars Nord

Fritänkare och outsider

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se