torsjö live vers2

Mer utrymme för torgets pärla

Mer utrymme för torgets pärla

INSÄNDARE. Bjärnors konditori är en pärla vid torget mitt i Hässleholm. Deras uteservering ligger dock i skugga en stor del av dagen. Trots deras önskemål om att få disponera mer uteplats, i riktning mot torget, har svaret från Tekniska förvaltningen varit negativt. Men nog skulle det vara rimligt att de fick disponera mer utrymme för stolar bord och parasoller. Lämplig yta kan vara den ”rödstenlagda” raden i den nya ”allén” närmast torget. Där hindras varken utryckningsfordon, eller gångtrafikanter. Detta skulle därtill ge ökat intryck av en oas mitt i stenöknen.

Björn Widmark

Folkets väl

 

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se