torsjö live vers2

En landsbygdsvision behövs

En landsbygdsvision behövs

INSÄNDARE. Hässleholms kommun består av  tätorter och landsbygd. Det är naturligt att mycket uppmärksamhet ägnas åt  själva staden och dess problem med byggnader, gator, simhall m m . Dock är det viktigt att inte kommunens mindre tätorter och kringliggande landsbygd glöms bort. För att behålla  och attrahera människor, företag och föreningsliv på landsbygden behövs en landsbygdsvision. Min förhoppning är att de olika partier som  profilerar sig inför valet nu är beredda att  ge sin syn på hur vi får en levande landsbygd runtom i Hässleholms kommun.

 

Lars-Ivar Ericson (C)

kandidat i valet

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se