torsjö live vers2

Slutord till Mikael Andersson

Slutord till Mikael Andersson

INSÄNDARE. Att vi skulle kunna enas om något förutom en sak verkar föga troligt. Och denna enda sak är att uppmana folk att följa debatterna i kommunfullmäktige och sedan bilda sig en egen uppfattning om hur samtalsnivån är i denna församling. Tror att det kommer att chocka en del och uppröra andra. Att kommunens högst beslutande församling tillåts ha ett sådant arbetsklimat och personpåhopp är inte bara en ordförandes skyldighet att beivra, utan faller till sist på den enskilde förtroendevaldes eget ansvar!
Detta borde samtliga representanter i fullmäktige fundera över.
Därmed är dessa inlägg i denna fråga över för min del.

Anders Wallentheim

ANNONS

Annons om Kristinelunds trädgård

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se