torsjö live vers2

Svar till Anders Wallentheim

Svar till Anders Wallentheim

INSÄNDARE. Det värmer i hjärtat att Anders Wallentheim tog sig tid att läsa och t o m svara på vår insändare om Sverigedemokraternas sjukvårdspolitik. Med hänsyn till den varma, samarbetsvilliga tonen i svaret önskar vi att han hade en ledande position i sitt parti och där kunnat tona ner den officiella oförsonliga socialdemokratiska linjen mot oss.
Det är naturligtvis så att våra partiers politik har vissa gemensamma mål och kan vi samarbeta i dessa frågor är det till gagn för alla inblandade. Vägen till målen skiljer sig en del trots allt om man tittar lite närmare på politiken.
Vi i SD är mot skattehöjningar som universalmedel för att reformera sjukvården, och ser besparingar i framförallt migrationspolitiken som mer angeläget. Vi vill också än en gång poängtera att vi ej är emot privata alternativ inom varken äldrevård eller allmän vård. Det viktiga är att kvalitén är god samt att kontrollen är likvärdig både för privat – och offentlig vård. Bortsett från detta är det ändå glädjande att det verkar finnas grogrund för samarbete efter valet.

 

Johanna Hörgerud  (SD), Hanna Sjöstrand (SD)

 

 

 

 

Läs tidigare inlägg:

SD slår in öppna dörrar

Värna våra äldre

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se