torsjö live vers2

Cirkus på Järnvägsgatan

Cirkus på Järnvägsgatan

INSÄNDARE. Beslutande i Hässleholms kommun och ansvariga  för förändringen av Järnvägsgatan utanför stationen. Det är så man kan gå upp i atomer. Man måste ju kunna parkera eller stanna sin bil för att lämna av någon person eller hämta någon.

Tänk om ni var företagare. Skulle ni då inte vilja ha era varor? Leverantören måste ju kunna stanna och överlämna sitt gods. Jag har själv sett denna cirkus då bilar får sicksacka sig in mellan stolparna och bussarna ska fram samtidigt. Det finns också de som har funktionsnedsättning  och som behöver ha hjälp. Hur kan man besluta något så dumt? Det är mer än skrattretande. Ni skulle bara veta om den enorma ilska och förbittring som finns bland vanligt folk. Var finns det sunda förnuftet? Ni som är ansvariga till detta borde få lönen sänkt till hälften och inga arvoden ska utgå. Detta läggs till en kassa för återställande av Järnvägsgatan så man kan komma fram från båda hållen. Det handlar om våra dyrbara skattepengar som ska förvaltas rätt för medborgarnas bästa. Stolparna kan Ni få som minne för era dumheter. Som man bädda får man ligga…

En röst  på moderaterna då detta ska återställas.

 

Victoria Pehrsson.

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se