torsjö live vers2

Nytänkande i politiken

Nytänkande i politiken

INSÄNDARE. Det är så lätt att sitta och klaga över politiker och deras beslut. Men vad gör Du själv för att påverka? Istället för att sitta och vara en besviken och arg åskådare som klagar på politikerna och deras beslut så har Du nu möjligheten att vara med och påverka politiken under hela mandatperioden. Många kommuinvånare känner det övermäktigt att egagera sig i hela den kommunala politiken. Det är förståeligt, vi har alla ett livspussel som vi försöker få ihop. Genom Hässleholms Digital@ Demokrati, nybildade partiet Kommunens Röst, har Du nu möjlighet att vara med och påverka i de frågor Du brinner för. Genom Kommunens Rösts app avlägger du din röst i olika kommunala frågor som ska avhandlas i Kommunfullmäktige. Omröstningarnas utfall kommer sedan att avspegla hur Kommunens Rösts ledmöter kommer att rösta i fullmäktige.

De flesta kommunala frågor handlar inte om traditionell höger-vänster politik utan det handlar om stora eller små beslut som ska gynna kommuninvånarna och föra kommunen framåt, att få verksamheter att flyta på. Flera av dessa verksamheter är dessutom lagstadgade. Kommunens Röst vill inte placera in sig på den traditionella höger-vänster skalan utan ser till sakfrågorna, sunt förnuft och omröstningarnas utfall.
Det behövs nytänkande och ny energi i Hässleholmspolitiken. Många av politikerna behöver bytas ut för de har suttit för länge och bevakat sina poster. Det har skett allt för många ”låsningar” mellan olika personer i politiken och detta bromsar Hässleholms utveckling.
Vi vill uppmana fler att engagera sig politiskt, vår kommun behöver det!
Kommunens Röst:
Mathias Berglund 
Åsa Erlandsson
Michael Strömberg
Ulf Erlandsson
Görel Johansson 
Håkan Spångberg 
Anita Johannesson 
Daniel Roslund 
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se