Gruppen-3a-328x120

Ordning och reda med FV och SD

Ordning och reda med FV och SD

INSÄNDARE. Till alla hässleholmare. Om man vill ha ordning och reda i Hässleholms politiska röra, lägg era röster på Folkets väl eller Sverigedemokraterna. Dessa vill dra ner de orimliga politikerarvodena som betalas ut idag. Pengar som kan användas till betydligt bättre ändamål än att göda redan välbärgade politiker. Dessa båda partier värnar också om trygghet för den vanliga medborgaren att kunna vistas ute var som helst ,oavsett tidpunkt på dygnet, i vår stad, vilket ju borde vara en självklar rättighet. FV och SD är dessutom motståndare till den huvudlösa Fördjupade Översiktsplanen, som de rödgröna tvingade igenom. Hässleholm kan bara bli en bra stad igen om FV och SD får stort inflytande. Sedan kan de övriga fortsätta med sin sandlåda att inte vilja diskutera och samarbeta med SD, Sveriges näst största och Hässleholms största parti.

Mikael Andersson

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se