Gruppen-3a-328x120

Röda julkrumbukter i ks

Röda julkrumbukter i ks

INSÄNDARE. Under årets sista möte fick Kommunstyrelsen uppleva en sällsam cirkus då Socialdemokraterna via ett initiativärende försökte ogiltigförklara de omdiskuterade arvodessänkningarna. Man förordade en höjning redan från årsskiftet för att desarmera effekterna av sänkningen som SD och den sk restalliansen gemensamt drivit igenom. Nu lyckades inte försöket eftersom det stoppades i den följande voteringen, men det visar med all tydlighet partiernas olika syn på avlönade politiker.
Sverigedemokraterna står fast vid att politikernas arvoden skall sänkas då det är rimligt att vi föregår med gott exempel och drar in på våra egna förmåner först. Det stundar som bekant tuffare tider och det är rimligt att börja med att se över den politiska organisationen. Skattemedel måste vigas åt mer behjärtansvärda område än oss politikers plånböcker. Till exempel skola och omsorg.

Ulf Berggren (SD), Jerry Andersson (SD), Sven Lundh (SD)

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se