Röda julkrumbukter i ks

INSÄNDARE. Under årets sista möte fick Kommunstyrelsen uppleva en sällsam cirkus då Socialdemokraterna via ett initiativärende försökte ogiltigförklara de omdiskuterade arvodessänkningarna. Man förordade en höjning redan från årsskiftet för att desarmera effekterna av sänkningen som SD och den sk restalliansen gemensamt drivit igenom. Nu lyckades inte försöket eftersom det stoppades i den följande voteringen, men det visar med all tydlighet partiernas olika syn på avlönade politiker.
Sverigedemokraterna står fast vid att politikernas arvoden skall sänkas då det är rimligt att vi föregår med gott exempel och drar in på våra egna förmåner först. Det stundar som bekant tuffare tider och det är rimligt att börja med att se över den politiska organisationen. Skattemedel måste vigas åt mer behjärtansvärda område än oss politikers plånböcker. Till exempel skola och omsorg.

Ulf Berggren (SD), Jerry Andersson (SD), Sven Lundh (SD)

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com