Gruppen-3a-328x120

Fler stollerier i centrum

Fler stollerier i centrum

INSÄNDARE. I sin strävan att skrämma bort både invånare och turister från att besöka Hässleholm och dess innerstad föreslår nu Tekniska nämnden i Hässleholms kommun att man ska slopa mynten i stadens parkeringsautomater.

Vill bara klargöra en sak: Alla invånare i Sverige, samt alla som besöker detta land, är i sin fulla rätt att använda både mynt och sedlar precis varsomhelst! Allt annat är en rejäl diskriminering mot de människor som föredrar att använda detta betalningsmedel.

Räcker det inte med stollerier som att Hässleholms kommun smalnar av infarter som bildar köer, sätter vägbulor som nästan slår sönder underredet på bilar, tar bort av och påstigningsmöjligheter vid stadens Järnvägsstation. Nu vill man hindra folk att betala med landets valuta också. Men visst… gör som makthavarna i kommunen tydligen vill: Välj att besöka andra städer istället för Hässleholm.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Vad blir månne nästa steg i raden av åtgärder att hålla folk borta från Hässleholms centrum?

Mikael Andersson

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se