Gruppen-3a-328x120

Öppet brev om endurobanan

Öppet brev om endurobanan

INSÄNDARE. Öppet brev till miljö och stadsbyggnadsförvaltningen i Hässleholm.

En krossad dröm…

Hej. Jag heter Felix och är 3 år gammal. Jag har precis fått min första crossmotorcykel, av mig kallad brum-brum, den är blå och fin ?

Felix har precis fått sin första crossmotorcykel.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Min pappa började köra enduro för mer än 25 år sedan. Han har sagt att han fick köra på både Mölleröd, Åhusfältet och ibland på Hovdala genom FMCK Hässleholm.

Dessa fina träningsbanor gjorde att han kunde gå i sin stora idol, Martin Linds fotspår. Han kunde tack vare fina träningsmöjligheter och en fantastisk förening köra flera säsonger i JSM och SM samt få möjligheten att starta i en Novemberkåsa samt SM på hemmaplan. Tom ett världsmästerskap med besökare och förare från hela världen fick han vara med om som åskådare.

Nu är min pappa min idol och jag vill köra precis som han gjorde. Jag vill kunna satsa och utvecklas i min idrott. Ha ett mål att sträva mot, något att prioritera högre än bus och fester när jag blir äldre, något att längta efter under skoldagarna, något att drömma om när jag går och lägger mig….

Jag vill inget annat än att bli enduroförare som min pappa, som Martin Lind och Charlie Turesson, som Jonnie Malmros och Marcus Torkelsson. Alla trevliga killar som satt Hässleholm på kartan genom sina prestationer inom sporten enduro. Jag vill också rulla upp på startrampen till en Novemberkåsa eller ett SM på hemmaplan…

Denna möjlighet har ni precis tagit ifrån mig och många andra barn och ungdomar i trakterna kring hässleholm genom beslutet att stänga ned vår verksamhet. Varför? Varför har ni krossat min dröm?

Felix
/genom mamma Sara B Larsson

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se