Gruppen-3a-328x120

För kallt i Qpoolen

För kallt i Qpoolen

INSÄNDARE. De senaste dagarna har det varit kallt i Qpoolen. Jag sitta med ytterkläder på, på S 71:s kansli, för att inte frysa. Där är det svinkallt. Jag påpekade detta för personalen och då svarade de att det var lika kallt på Actic och att detta var anmält till Tekniska Förvaltningen. Det var även varit så kallt i simhallen, att jag har fått lägga om träningen, för det var för kallt i luften för blöta simmare. Jag hade hoppats att det skulle hända något idag, när man nu anmält detta, men det hade det inte gjort.

Jag hoppas att man fixar till detta, så snabbt som möjligt. Det går inte att ha det så här. Jag tror inte att Tekniska förvaltningens tjänstemän och politiker hade velat sitta och arbeta på S 71:s kansli i många minuter. Det är då även kallt för Actics gymgäster och för alla badande och personalen på badet. Vad säger skyddsombudet om detta?

Det är väldigt kallt nu när det börjar bli kallare ut, men i somras när det var varmt ute var det olidligt varmt i Qpoolen. Det borde vara tvärt om. Svalare på sommaren och varamare på höst/vinter.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Jag hade en insändare om detta för ett och ett halvt år sedan, men inget har hänt. Politikerna måste komma till skott, när det gäller badhusfrågan.

Mikael Björklund, S 71

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se