torsjö live vers2

Sverige förlorar på EU-paket

Sverige förlorar på EU-paket

INSÄNDARE. EU ska dela ut 750 miljarder euro till länder som är drabbade av Corona. Av de betalar Sverige cirka 150 miljarder svenska kronor. Är inte Sverige också drabbat av Corona då? Sverige som har bland de mest avlidna per capita i världen.

De länder som är nettovinnare är länder framförallt vid medelhavet, med låga pensionsåldrar och låga skatter som använder euron som valuta. Det ser därför snarare ut för mig som att ”coronapaketet” är till för att rädda euron i länder som vägrar ta ansvar för sin egen ekonomi. Lägg till att vi redan är nettobidragsgivare till EU, hade bland de längsta vårdköerna redan innan pandemin började, har bland de mesta skjutningar, bilbränder och bombdåd i hela EU.

Medborgerlig Samling (MED) skickade ut en flyer i helgen där de vill att man ska skriva under för en folkomröstning i frågan. För de som inte har möjlighet att skanna QR-koden på flyern går det även att skriva under på partiets hemsida:https://www.medborgerligsamling.se/sag-nej-till-eus-skuldpaket/

Peter Sandgren

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se