torsjö live vers2

SD agerar som politiska vildar

SD agerar som politiska vildar

INSÄNDARE. Du har fel Joachim Fors!
Utan Sverigedemokraternas röster hade det inte blivit någon renovering av Sösdalas simhall. Räknar du ihop rösterna för M, KD, L, FV och SD  blir det en klar majoritet till restalliansens fördel. Du påstår och räknar in SD bland dem som är (var) emot en renovering. Räknar du bort FV, som inte tillhör restalliansen, så räcker ändå inte majoriteten till. Du måste på något sätt fått med SD i din strävan efter en majoritet. I det här fallet har SD frångått sin ”trohet” mot restalliansen.
Att Hässleholms kommun har svårt med att hålla budget och tar på sig lån för att genomföra onödiga köp, liknande Brännmästaren (30 miljoner), nytt badhus, hittills 325 miljoner och även renoveringen av Sösdala simhall, slutnotan vet vi inget om. Ska man sen räkna in ”surhålet” Hassellunden, gissningsvis 50 miljoner, är det inte svårt att förstå hur ekonomin ska gå ihop. Du kan gärna lägga ett initiativärende om att renovera Qpoolen med tillhörande simhall, får vi se hur många miljoner det kommer att kosta. Det har redan lagts åtskilliga miljoner på badhuset och fler krävs tills ett nytt är färdigt. 
Att Hässleholms kommun även i framtiden kommer att få problem, kan vi skylla på SD, som agerar som politiska ”vildar” i den ena frågan efter den andra. I och med att de agerar som ”vågmästare” kan besluten bli oönskade ur skattebetalarnas synpunkt.
När du skriver att att restalliansen inte kommer att få en enda röst i  Sösdala 2022 och denna gång utesluter SD, som fanns med i ovanstående uppräkning, gör du en logisk kullerbytta. Tänker du ”hota” alla invånarna i Sösdala?  Jag vill kontra med att Socialdemokraterna förmodligen inte kommer att få en enda röst från väljarna i Hässleholms stad, och för övrigt inte från de andra tätorterna heller, förutom Sösdala. Invånarna har säkert inte glömt ”fadäsen” med köpet av Brännmästaren till överpris. Skattebetalarna kan bara hoppas på att överklagandet går igenom.  


Lars Nord, Fritänkare och outsider

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se