torsjö live

Grundlösa beskyllningar

Grundlösa beskyllningar

INSÄNDARE. Att våga sig på att kritisera herr Widmark skall man passa sig för då blir man beskylld för än det ena än det andra. Fakta kvarstår att BW talade sig varm på fullmäktige att vi inte var i behov av det nya boendet på Björksäter utan skulle använda ett gammalt boende som sedan länge ratats som ett särskilt boende då det inte uppfyller kraven. Det som BW fastnat för är i alla fall inte personalens arbetsmiljö eller de boendes boendemiljö. Att Widmark gång på gång uttrycker sig om andra i fullmäktiges församling eller via sina insändare på ett sätt som inte är värdigt någon som vill se sig själv som seriös. En sak är säker att BW kommer aldrig att kunna anses vara den så kallade vuxne i rummet. Folkets väl har gjorts känt som ett parti som är emot det mesta som sker i kommunen oavsett vilken fråga det verkar vara. Det och sin syn på att klimathotet inte är något att ta på allvar utan bara är fantasier.  Men om BW tror att han genom att försöka ta strålkastarljuset från sitt eget agerande och sättet att uttrycka sig i talarstolen genom att hacka på mig som person så må så vara hänt, bara fler tar sig tiden att själva bilda sig en uppfattning och lyssna på både tidigare och kommande sändningar från kommunens fullmäktige.

Anders Wallentheim, Socialdemokrat

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se