torsjö live

Gratis (?) el

Gratis (?) el

INSÄNDARE. Nu har det hänt igen, delar av belysningen i Hässleholm är på dygnet runt och har varit det en längre tid. Visserligen är det LED- lampor i flera lampor. men det synes för undertecknad som ett onödigt slöseri med skattebetalarnas pengar. Men det hör ju till kutym att det slösas med invånarnas inbetalda skatter. Det är inte första gången detta ”fenomen” uppenbarat sig, utan sker onödigt ofta. Det hade varit klädsamt om ansvarig kunde delge övriga invånare vilken leverantör som man har avtal med, så att vi kan komma i åtnjutande av samma billiga (gratis) el.


Lars Nord, Hässleholm

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se