torsjö live vers2

Hela kommunen ska leva

Hela kommunen ska leva

INSÄNDARE. Sverigedemokraterna i Hässleholm har nu varit med och sett till att vi åter startar upp fritidsgårdarna i våra kransorter. Hässleholm har under de senaste åren gjort satsningar för ungdomar inne i Hässleholms stad exempelvis renoveringen av Markan med grunden till att bli ett slags Ungdomens Hus. Detta tycker vi är jättebra och en satsning som behövs för att ungdomarna ska ha en bra plats att mötas på inne i vår stad. Däremot har vi hela tiden varit skeptiska till att man inte kunnat satsa lika mycket på ungdomsgårdarna i våra kransorter. Sverigedemokraterna jobbar för en levande landsbygd där vi vägrat lägga ner våra landsbygdsskolor trots påtryckningar från andra partier. Nu tar vi även nästa steg och ser till att vi åter får mötesplatser för våra ungdomar i kransorterna, för i ett sverigedemokratiskt Hässleholm ska det finnas en plats för alla ungdomar att mötas oavsett var man bor, i staden eller på landsbygden.               Sverigedemokraterna – för att hela Hässleholm ska leva

Hanna Nilsson Kommunalråd SD
Johan Peltonen Vice ordförande Kultur- och fritidsnämnden

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se