torsjö live vers2

Avsaknaden av rättfärdighet

Avsaknaden av rättfärdighet

INSÄNDARE. Miljöpartiets orättfärdiga språkrör Märta Stenevi har uppträtt i SVT:s 30 minuter. Först ut i ett antal partiledarintervjuer.
Av intervjun framgår hennes totala förnekelse av Miljöpartiets ansvar för det vi nu ser nämligen oacceptabelt skenande el och bränslepriser. Detta till skada för hela samhället.
Hennes och partiets oförmåga att stå för de beslut som obestridligen fattats och vilka partiet stått bakom är avslöjande. Det är föga förvånande att partiet nu riskerar att få lämna riksdagen. Det är ur väljarsynpunkt avslöjande att ett litet marginellt parti med benäget bistånd av storebror Socialdemokraterna har tillåtits äventyra vårt lands relativa välstånd. Detta med hjälp av frikostigt gödslande med skattemedel utgörande resultatet av våra gemensamma ansträngningar.
Märta Stenevi tycks frankt deklarera ”att vi inte stöder någon regering om vi inte får ingå i densamma.” Detta är en klar signal till undertecknad och många väljare med mig. Miljöpartiet får inte tillåtas att fortsatt utgöra ett hot mot landets relativa välstånd eller ett hot mot vår redan vacklande demokrati. Till sist när nu demokratin kommer på tal lyser varnings-
lamporna. Vi minnesgoda erinrar oss miljö-partiets Per Bolunds höjda näve i en välbekant partiledardebatt!


Ronny Larsson i Kvistalånga

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se