torsjö live vers2

Försök stå ut med att vi har olika syn på samhället

Försök stå ut med att vi har olika syn på samhället

INSÄNDARE. Ulf Nilsson har (i sin insändare 3/2) onekligen ett intressant sätt att tolka mitt inlägg. De personer jag nämnde i mitt tidigare inlägg är flitiga aktörer i debatten. Jag respekterar deras rätt att tycka till och jag hoppas att Ulf Nilsson respekterar att jag har en annan syn på hur det goda samhället byggs. När jag skriver att jag ska göra vad jag kan för att min föredragna ideologi ska får mer inflytande tolkar Nilsson det som jag vill att till exempel Nilsson ska ”hålla klaffen”. Mina insatser består, som Nilsson säkert förstår, huvudsakligen av vilken valsedel jag lägger i kuvertet på valdagen. Kanske jag köper en penna med logga från det parti jag föredrar men det är väl lite magstarkt att dessa insatser förvandlar en till fascist.
Nilsson får gärna skriva sina väl tilltagna inlägg för min del. Jag har inte energin att ge mig in i ändlösa debatter med krav på källhänvisningar som ska styrka i princip varje bokstav man präntar ner. Jag är en vanlig väljare som har tankar hur jag vill att Sverige ska se ut.
Nilsson får försöka stå ut med att vi har helt olika syn på hur det goda samhället ska styras.
Epitetklistrandet överlämnar jag till Nilsson med flera. Det är bara tröttsamt att ta del av.

Håkan Spångberg

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se