torsjö live vers2

Slutreplik till Håkan Spångberg

Slutreplik till Håkan Spångberg

INSÄNDARE. Jag skulle vilja tacka Herr Spångberg för att ha inspirerat mig att fortsätta verka för att socialismen och miljörörelsen ska få så stort inflytande som möjligt efter valet. Jag vill också tacka han för att hans inlägg och följande svar inspirerat mig att lära mina barn och barnbarn att våga stå för sina åsikter och att inte vara rädd för att bli emotsagd i offentliga debatter. Att lära dem att vara beredd på att folk inte tycker som en själv och acceptera att man ibland får mothugg och att man måste ta detta som en vuxen person utan att klaga. En fin demokratisk rättighet och skyldighet.

Sedan vill jag starkt påpeka att i mitt första inlägg så har jag aldrig gett herr Spångberg ett epitet, vare sig fascist eller annat. Så den alltför använda offerkofftan kan han slänga med en gång.

Sist så vill jag också påpeka, trots att herr Spångberg var noga med att fakta och exakthet i inläggen i denna tidning är tydligen oviktiga, att nationalsocialism och fascism är två olika saker.

Så kan man inte se skillnad på dem, då är det kanske dax för herr Spångberg att istället för att klaga på att bli emotsagd för sina otydliga och förvirrande inlägg, ta och läsa på och utbilda sig. Men socialkonservatism har väl inte utbildning som sin främsta politiska prioritering måhända.

Ulf Nilsson

Medborgare

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se