torsjö live vers2

Kalle Anka-kommunen

Kalle Anka-kommunen

INSÄNDARE. Jag kan hålla med Torsten Nilsson om att trafiksituationen inte är bra på Järnvägsgatan. Men att öppna upp för trafik i båda riktningarna, utan att vidta omfattande och kostsamma åtgärder, förbättrar inte situationen. I min förra insändare efterfrågade jag om bussförarna hade tillfrågats om de vill ha trafik i båda riktningarna. Jag fick inget svar. Men att ta hänsyn till vad dessa har att säga, är väl inget som Nilsson bryr sig om? Det försvårar även för Taxi att utföra sitt uppdrag.
För att styrka mitt påstående om att kommunen är en Kalle Anka-kommun kan jag bara nämna turerna med Pärlan, fiaskot med Dryporten, Norrs Skåne-skandalen, Paviljongsflytten, ”våldtäkten” på  Paradiset och Vänhem. Försök till köp av Brännmästaren och renoveringen av Sösdala simhall. De två senare är inte Nilsson och hans parti skyldig till, utan får tillskrivas partierna S och SD. Hässleholms skattebetalare minns säkert flera ”skandaler”, men jag nöjer mig med dessa.  
Så bäste Herr Nilsson, lyssna på konsulten, öppna inte för trafik och nöjeskörning i båda riktningar på Järnvägsgatan. det går utmärkt att släppa av och på passagerare på Magasinsgatan. här finns både rulltrappa och hiss, samt Pressbyrå för biljettköp. Även för längre tids parkering och ett stenkast bort ett ganska outnyttjat parkeringsgarage.


Lars Nord, Hässleholm

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se