torsjö live vers2

Säg nej till Nato

Säg nej till Nato

INSÄNDARE. Liberalerna förespråkar ett medlemskap i den militära stormakten Nato. Ett beslut som borde diskuteras av alla och envar i vårt land. Hela mitt liv har jag varit glad och stolt att vi bor i ett land som har haft fred mer än något annat land eller i absoluta närheten av detta påstående. Att stå utanför stormakternas kärnvapen och deras vansinniga kapprustning genom åren har varit en garanti för fred och gynnat invånarna i vårt land.

Att nu Liberaler och Moderater verkar tycka att det är ok med ett medlemskap och att indirekt säga att vi kan vara lämpliga för Natos kärnvapen utplacerade i vårt land är oerhört skrämmande och oroande. Nej låt oss inte skrämmas att bli en aktiv del av en organisation av Natos kaliber. För våra barn och barnbarns skull låt oss inte placera ut kärnvapen i vårt land. Att det dessutom i detta kritiska läge kan uppfattas som oerhört provocerande vilket kan leda till konsekvenser vi inte ens kan föreställa oss får åtminstone mig att inte vilja hoppa på Nato tåget som fullvärdiga medlemmar.

Anders Wallentheim

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se