torsjö live vers2

Tom retorik vinner inte i längden

Tom retorik vinner inte i längden

Bäste Gay, ditt förväntade genmäle är verkligen vad som ger mig energi. Jag var ju medveten om vikten av retorik, och att bemöta floskler med saklighet när jag engagerade mig politiskt i SD. Och i ditt svar hittar jag hela paletten av ogrundade tyckande och rena falsarier. Du hävdar att jag har nazistiska ”rötter”, att jag inte accepterar olika sexuella läggningar etc. Dock har du rätt på en punkt, och det är att jag inte är som Greta Thunberg och låter mig utnyttjas av en hänsynslös vänsterlobby.

Du tycker dig även veta mer om min faster Inga-Lisa än jag? Här är jag benägen att använda samma uttryck som Thomas Morell när han läxade upp en dåligt påläst Morgan Johansson i riksdagen nämligen ”man häpnar”. Inga-Lisa gick bort 2013 97 år gammal och bodde hos mig och min fru då barnen är utflugna. Just Inga-Lisas rättspatos smittade av sig på mig och därför låter jag mig hellre kallas både det ena och andra än blundar för sanningen. Någonstans vet jag att sanningen till sist vinner även om en del tar betydligt längre tid på sig att ”se den komma”.

Det var ju väntat att du skulle ta till ”vänstersläggan” och okvädesuttryck som en desperat utväg men jag tror de flesta läsare genomskådar detta. Gällande mina historiska politiska förebilder återfinns varken nazister eller kommunister då jag finner båda ideologierna avskyvärda. Däremot känner jag beundran för Winston Churchill som var en stark politiker och stod upp mot båda dessa hemska krafter. Även en senare brittisk premiärminister har fångat min uppmärksamhet, Margret Thatcher. Hon hade en del övrigt att önska men ett citat har fastnat hos mig : ”Socialism är en ideologi som fungerar bra tills andras pengar tar slut”.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Torgny Holmberg (SD)

Läs också:
Håkan Spångberg: En väl genomtänkt röst för Sveriges bästa
Gay Glans: Tänk dig noga för, innan du röstar på SD
Torgny Holmberg (SD):Svar till Gay Glans om folkhemmet
Gay Glans:Ingen plats för fria kvinnor i SD:s folkhem

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se