torsjö live vers2

Svar på tal till styret

Svar på tal till styret

INSÄNDARE. När man läser er insändare där ni försöker hävda att ni värnar om de äldre i vår kommun vet man inte om man varit på samma fullmäktigemöte.

Tre frågor behandlades på fullmäktige förra måndagen som kunde gjort skillnad för de äldre i vår kommun. Laddstolpar till hemtjänstens personal, broddar i förebyggande syfte vid halt väglag samt frågan om en lösning för att erbjuda en behagligare tillvaro på våra särskilda boenden redan i år. Men att erbjuda ett svalt rum om det blir en het sommar var tydligen något man ansåg sig behöva fundera över trots att fullmäktige redan beslutat om detta. Vad man sedan skyller på eller kallar detta agerande är fullkomligt ointressant. Fakta är att det med största sannolikhet ej kommer kunna erbjudas kyla sommaren som kommer.

Men ni kan vara lugna att vi som representerar oppositionen kommer följa detta ytterst noga och bevaka hur SD, M, och inte minst KD agerar i omsorgsnämnden för att värna och skydda våra utsatta i kommunens verksamheter.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Anders Wallentheim (S)
Ledamot i omsorgsnämnden

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se