torsjö live

Hyckleriet har fått nya ansikten

Hyckleriet har fått nya ansikten

INSÄNDARE. Så kom det då, det av de flesta nog väntade beskedet från M och KD i ”Hanna-gate”. Enligt KDs företrädare har man stort förtroende för Hanna Nilsson och KD. Man fick ju sitta kvar som ordförande i olika nämnder och bolagsstyrelser och visst är den egna plånboken överordnad sådana trivialiteter som heder, utställda löften och annat oväsentligt.

Men förvånad? Nej det kan väl ingen som under åren följt Hässleholmspolitiken vara. Att spela under täcket med SD har ju varit en paradgren för M och KD. Man vill ju inte vara sämre lokalt än vad deras företrädare på riksplanet är.

Hyckleriet har verkligen fått sina nya ansikten i M- och KD-politikerna i Hässleholms kommun.

Lennart Fält

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se