torsjö live vers2

Titman säger bara som det är

Titman säger bara som det är

INSÄNDARE. Det är märkligt. Vi har en medborgare i denna fina kommun, Saskia Titman, som vågar stå upp mot dumhet och hyckleri och via media och ute på fältet basunera ut sin indignation över klantigheter och lagvidriga politiker, i detta fall Hanna Nilsson (SD). Då går Sverigedemokraterna ut och istället för att sakligt bemöta hennes åsikter så anklagar de henne för att ha en dold agenda och att använda tvivelaktiga metoder, bara för att hon står för människors lika värde.

Citat Harriette Holmberg (SD): “Turerna kring Hanna Nilsson och SD här i Hässleholm används som ett svepskäl för att svärta ner partiet och i förlängningen påverka dess väljarbas inför kommande val.”

Hur kan det vara att svärta ner partiet när det är partiet i sig som genom sitt hyckleri och obeslutsamhet svärtar ner sig själva? Fru Titman säger ju bara som det är!

Ska vi bortse från månader av kaos i kommunen där SD inte skött sig och behandlat kommuninvånare och politiker och tjänstemän med bristande respekt? Tror fru Holmberg (SD) att vi bara helt plötsligt kommer att glömma om ingen pratar om det? Fru Titmans kritik är ju berättigad, inte bara mot fru Nilsson utan också mot Sverigedemokraterna eftersom de har beslutat att Hanna Nilsson ska få vara kvar i partiet.

ANNONS

Annons om Kristinelunds trädgård

Sluta upp med detta hyckleri och ta ert ansvar! Ni har skapat situationen för att ni vet att ni inte är kapabla att driva kommunen. För hade ni kunnat det då hade Hanna Nilsson (SD) varit ur partiet för månader sedan. Ni sitter nu i baksätet och tramsar om att ni hade kunnat sköta kommunen bättre och ondgör er över samarbeten och beslut som nu tas och förväntar er att er brist på politik ska utmynna i bättre siffror inför nästa val. Ni har valt att sitta vid sidan om, av egen vilja, genom era egna beslut! Inte konstigt att vanliga människor i denna kommun reagerar så starkt.

Väx upp och ta ert ansvar! Släng ut Hanna Nilsson (SD) nu och rädda era ansikten, för så länge hon sitter kvar så är ni hycklare och förtjänar att sitta vid sidlinjen och bröla.

Ulf Nilsson
Medborgare

Läs tidigare insändare i ämnet:

2023-06-10 Manifestationer under falsk flagg

2023-06-15 Inga falska flaggor

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se