torsjö live vers2

SD vill rädda motionsslingorna

SD vill rädda motionsslingorna

INSÄNDARE. Sverigedemokraterna är väldigt bekymrade över att vårt förslag att inte bebygga motionsslingorna på Hässleholmsgården inte gick igenom. Ingen av de styrande partierna S eller M gillade vårt förslag och tycker i stället att man ska bygga över slingorna enligt plan. Vi menar att vi har tillräckligt med mark till bostäder på Garnisonen, så att det inte krävs att de populära motionsslingorna förstörs.

Det planprogram som presenteras är i stora delar väl genomtänkt för en önskad utveckling, men när man börjar att använda delar av Hässleholmsgårdens strövområde för byggnation så har man startat ett farligt behov. Hässleholmsgården används idag till en massa olika fritidsaktiviteter och rekreation och är en av de främsta gröna ”lungorna” som vi har tätt intill staden. Säger man att det är okej idag så är det inget som hindrar att man tar fler delar av strövområdet i anspråk i framtiden.

Sverigedemokraterna kommer jobba hårt för att stoppa planerna som S och M har för att bebygga Hässleholmsgårdens motionsslingor. Vi är säkra på att en majoritet av kommunens invånare vill att Hässleholmsgården ska bevaras som det är idag.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Hanna Nilsson (SD)
Paul Thurn (SD)

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se