logga-ligg-tjock

Svar till Douglas Roth

Svar till Douglas Roth

INSÄNDARE. Vi kan bara konstatera att du vill få det att framstå som Socialdemokraterna var det parti som var det mest negativa partiet till folkomröstning. Vet inte vilken värld du lever i men det var rätt många partier som tyckte att vi skulle hålla oss till det beslutet som togs i Kommunfullmäktige 2009 gällande detaljplanen på T4, södra området. Ett beslut som även du stod bakom och som innebar att kommunen åtog sig att flytta paviljongen. Man kan tycka att förlusten som du kallar det på ca 1,7 miljoner är mycket pengar, men det hade kostat en del att renovera upp paviljongen också där den stod. Detta är en engångssumma och hade inte hjälp skolan och omsorgen på sikt. Märkligt att du som moderat kritiserar hur pengarna används när ni själva skapar en ny tjänst för att en annan moderat ska kunna vara politiskt aktiv. En tjänst som inte behövs och som kostar 1 miljon om året.

 

Lena Wallentheim (S)

Irene Nilsson (S)

läs också tidigare insändare om musikpaviljongen och folkomröstningen:

Framtiden i Hässleholms kommun

Replik på Douglas Roths insändare

Mycket ska man höra innan öronen trillar av

Svar till Douglas Roth om ”Framtiden i Hässleholms kommun”

Hässleholms framtid

Vill Douglas backa in i framtiden?

Musikpaviljongen i parti och minut

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se